Der er nu en unik mulighed for ergoterapeuter til at nørde behandling af dysfagi sammen andre ergoterapeutfaglige kolleger.

Du bliver på dette nyudviklede online kursus certificeret i anvendelsen af Lymphatouch.

Kurset er for erfarne ergoterapeuter, der allerede har viden, færdigheder og kompetencer til undersøgelse og behandling af patienter med hoved-halskræft, der har dysfagi. Kurset er til dig, som mangler et redskab i rygsækken til at behandle lymfødem, som forudsætning for behandling af synkeproblemet.

Kurset afholdes torsdag den 17. juni kl. 9.00-15.00 virtuelt via mødeplatformen ZOOM.

Der er kun 20 pladser på kurset, så der er rig mulighed for sparring og interaktion mellem undervisere og kursusdeltagere. Så du skal nok være hurtig med din tilmelding 🙂

Nøgleordene for kurset er:

  • Ergoterapi
  • Dysfagi
  • Patienter med hoved-halskræft
  • Lymfødem, som påvirker synkefunktionen negativt
  • Nørderi

Kurset afsluttes med en certificering. Du vil efterfølgende være i stand til at anvende Lymphatouch i din behandling. Du vil også have adgang til en platform, hvor materialerne fra kurset er tilgængelige. Fysiodema tilbyder også alle deltagere mulighed for udlån af Lymphatouch.

Kurset er udviklet af ergoterapeuterne Louise Rosholm og Annette Kjærsgaard i samarbejde med Fysiodema, som er den danske forhandler af Lymphatouch. Der vil være en gæsteforelæsning omkring lymfesystemet i hoved-hals regionen som afholdes af fysioterapeut og lymfødemterapeut Line Willeberg, medejer af Vivo Fysioterapi, der er specialiseret i senfølger efter kræft.

Du kan læse mere om Lymphatouch, certificeringskurset, pris og tilmelding på dette link