Copyright infringement

Sign-up: Guide: 5 tegn på synkeproblemer

SÅDAN SPOTTER DU EN PERSON, DER HAR PROBLEMER MED AT SYNKE-SPISE-DRIKKE (DYSFAGI)

FÅ GUIDEN: 5 TEGN PÅ SYNKEPROBLEMER

Dysfagi ses ved mange sygdomme og når vi bliver ældre. Dysfagi kan have alvorlige fysiske konsekvenser for den, som rammes og kan medføre at personen ikke får nok at spise og drikke, taber sig, hoster under måltidet, får maden i den gale hals, får lungebetændelse eller andre fatale konsekvenser, som f.eks. kvælning.

Dysfagi har også store psykiske og sociale konsekvenser og kan f.eks. medføre at personen bliver socialt isoleret, hvis han f.eks. hoster når han spiser og drikker, så fravælger han ofte at spise sammen med andre, hvilket negativt påvirker hans livskvalitet.

Det er derfor af afgørende betydning, at du som fagprofessionel, der arbejder med mennesker eller hvis du er pårørende, kender tegnene på dysfagi, så personens problemer med synke-spise-drikke hurtigt bliver udredt og der bliver iværksat relevant behandling.

I guiden “5 tegn på synkeproblemer”

beskriver jeg både nogle direkte og mere indirekte tegn på dysfagi,

som du bør være opmærksom på.

Skriv dit navn og din e-mail i felterne herunder, så sender jeg guiden til dig.

Produkter og materiale i denne guide ikke må kopieres, fotograferes, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra Annette Kjærsgaard. Produkter og materialer må ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Dysfagiklinikken v. Annette Kjærsgaard.