Copyright infringement

Online kurser

Online kurser


ONLINE KURSER

Ny viden om dysfagi – i trygge rammer ved ergoterapeutisk specialist med PhD inden for dysfagi, Annette Kjærsgaard.

Lige nu er det vanskeligt at deltage på fysiske kurser, hvor vi mødes på tværs af arbejdspladser, kommune og regioner.

Derfor har jeg udviklet to nye, online tilbud, der kan opgradere din viden om dysfagi.

1. BYG SELV UNDERVISNING OM DYSFAGI

Som alternativ til at mødes fysisk mange mennesker sammen, så tilbyder jeg specialdesignet  Byg selv” online undervisning af en times varighed. Undervisningen målrettes lige netop jeres arbejdsplads, hvor vi tager udgangspunkt i jeres aktuelle ønsker og behov for viden om dysfagi.

Det kan f.eks. være ergoterapeuter, der ønsker at nørde i et helt specifikt emne i relation til dysfagi – f.eks. tungen, åndedræt, åndedræt og synkning, F.O.T.T.-SAS osv.

Eller det kan være en tværfaglig gruppe fra samme arbejdsplads, der vil have teorien i relation til f.eks. mad og drikke med modificeret konsistens, mundhygiejne hos borgere med dysfagi osv. 

Nu er muligheden der for at få min hjælp til at dykke ned i et helt specifikt tema og efterfølgende få en diskussion af det i relation til jeres praksis.

Antal

Maksimum antal deltagere er 20 personer, hvis jeg skal kunne nå at kunne se og høre jer alle og kunne styre spørgsmål og diskussion.

Tid

Undervisningen har en varighed af 60 minutter med f.eks. 40 min til et teoretisk oplæg fra mig og så er der 20 min til spørgsmål og diskussion. 

Sted

Undervisningen afvikles via min ZOOM konto, hvor jeg dagen inden sender jer en invitation og link til mødet, som I selv kan sende rundt til deltagerne. Så kan I sidde trygt et hvilket som helst sted og deltage i undervisningen. Det kræver kun du sidder ved en computer eller IPad/tablet med internet adgang, kamera og mikrofon.

Materialer

Dagen inden undervisningen fremsendes mit oplæg i PDF til den ansvarlige, som sender det videre til deltagerne. Afhængig af emnet kan der også være materiale som I skal have læst, som forberedelse.

Pris

Kontakt mig for aftale.

Du kan høre om jeres mulighed for at arrangere  “byg selv” undervisning ved at sende en mail til info@annettekjaersgaard.dk eller give mig et ring: 40 41 50 92.

2. SPOT DYSFAGI - TVÆRFAGLIGT ONLINE DYSFAGI KURSUS

En anden online mulighed er “Spot dysfagi” det tværfaglige kursus afviklet online via ZOOM med tre timers undervisning. 

Kursisterne vil efterfølgende have:

 Viden om:

  • Dysfagi
  • Normal synkefunktion
  • Hvilke borgere er i risiko for dysfagi
  • Konsekvenserne af dysfagi
  • Tegn på at en borger har dysfagi

Færdigheder til:

  • Opsporing af dysfagi
  • Hvornår der er behov for at henvise til ergoterapeutisk undersøgelse

Målgruppe

Kurset henvender sig primært til pædagogisk- og sundhedsfagligt personale uden forudgående specialviden om dysfagi dvs. frontpersonalet er den primære målgruppe for kurset. 

Antal

Maksimum antal deltagere er 20 personer, hvis jeg skal kunne nå at kunne se og høre jer alle og kunne styre workshops, spørgsmål og diskussion.

Tid

Undervisningen har en varighed af 180 minutter inklusiv pauser.

Sted

Kurset afvikles via min ZOOM konto, hvor jeg dagen inden sender jer en invitation og link til mødet, som I selv kan sende rundt til deltagerne. Så kan I sidde trygt et hvilket som helst sted og deltage i undervisningen. Det kræver kun du sidder ved en computer eller IPad/tablet med internet adgang, kamera og mikrofon.

Materialer

Dagen inden undervisningen fremsendes mit oplæg i PDF til den ansvarlige, som sender det videre til deltagerne. 

Pris

Kontakt mig for aftale.

Du kan høre mere om jeres muligheder for at arrangere det tværfaglige dysfagikursus “Spot dysfagi”som online undervisning for dig og dine kollegaer ved at sende en mail til info@annettekjaersgaard.dk eller give mig et ring på 40 41 50 92.