Copyright infringement

INTERVIEW MED Q&A's til KAY COOMBES - F.O.T.T.s GRUNDLÆGGER

SPØRGSMÅL TIL KAY

I maj 2022 besøgte jeg director ved ARCOS – Association for Rehabilitation of Communication and Oral Skills – Kay Coombes. 

Hun er grundlæggeren af undersøgelses- og behandlingskonceptet F.O.T.T. – Facial-Oral Tract Therapy. 

Før jeg rejste, havde mine følgere på sociale medier og læserne af mit nyhedsbrev, mulighed for at sende spørgsmål til mig, som Kay har svaret på i et interview. 

HØR INTERVIEW MED KAY COOMBES

Vil du høre samtalen jeg havde med Kay  – og alle jeres interessante spørgsmål og Kay’s og mine svar – så skriv dig på min nyhedsbrevliste og få adgang til interviewet. 

Produkter og materiale i dette interview ikke må kopieres, fotograferes, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra Annette Kjærsgaard. Produkter og materialer må ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Dysfagiklinikken v. Annette Kjærsgaard.